Izjava o zasebnosti


1. Kaj delamo z vašimi informacijami?
Družbo, poznamo kot "kontrolor" osebnih podatkov, ki nam jih posredujete pri nakupu.

Ko kupite nekaj iz naše trgovine, kot del postopka nakupa zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete, kot so vaše ime, naslov in e-poštni naslov.

Ko brskate po naši trgovini, samodejno sprejemamo naslov računalnika za internetni protokol (IP), in nam posredujemo informacije, ki nam pomagajo spoznati vaš brskalnik in operacijski sistem.

E-poštno trženje (po potrebi). Z vašim dovoljenjem vam pošiljamo e-poštna sporočila o naši trgovini, novih izdelkih in drugih posodobitvah.

2. SOGLASJA
Ko nam posredujete osebne podatke za ustvarjanje računa, oddate naročilo ali vrnete nakup, vas bomo neposredno vprašali za vaše izrecno privolitev in vam ponudili priložnost, da odgovorite ne.

3. RAZKRITJE
Vaše osebne podatke lahko razkrijemo le, če tako zahteva zakon.

4. PLAČILA
Za obdelavo plačil, ki nam jih pošljemo, uporabljamo tretje stranke. V zvezi z obdelavo takih plačil ne hranimo nobenih osebnih ali finančnih podatkov, kot so številke kreditnih kartic.

5. STORITVE TRETJIH OSEB  
Za izvedbo plačil  
Sistem plačil nudijo 'tretji' ponudniki.
Za te ponudnike vam priporočamo, da preberete njihove pravilnike o zasebnosti, da boste lahko razumeli način, na katerega bodo ti osebni podatki obravnavani.

6. VARNOST
Da bi zaščitili vaše osebne podatke bomo naredili vse, da vaši osebni podatki ne bojo izgubljen, zlorabljen, razkrit, spremenjen ali uničen. Imamo režim varstva podatkov, ki nadzira učinkovito in varno obdelavo vaših osebnih podatkov.

Piškotki
Tukaj je seznam piškotkov, ki jih uporabljamo. tako da lahko odločite ali želite onemogočiti piškotke ali ne.

xid - edinstven žeton, zaseden.
recent_login - shrani vaše uporabniško ime za samodejno izpolnjevanje obrazca za prijavo ob naslednjem obisku v trgovini. Privzeto 3 dni (lahko ga spremenite s skrbnikom trgovine).
viewedResources - vsebuje seznam shranjenih CSS datotek, ki se uporabljajo za hitrejše nalaganje strani v trgovini. trajanje 1 ura.
rv - vsebuje seznam izdelkov, ki ste jih nedavno ogledali v trgovini. Ne poteče.
xc_np_product _ #### - vsebuje identifikatorje izdelkov, ki se uporabljajo za navigacijo znotraj kataloga trgovine. Trajna 30 minut

7. SPREMEMBE  PRAVIL ZASEBNOSTI
Pridržujemo si pravico do spremembe pravilnika o zasebnosti kadarkoli, zato ga pogosto preglejte. Spremembe in pojasnila bodo začele veljati takoj ob njihovem objavljanju na spletni strani. Če bomo ta pravila bistveno spremenili, vas bomo tukaj obvestili o posobitvah.
Če je bi bila naša trgovina prodana ali združena z drugo družbo, se lahko vaše osebne informacije prenesejo na nove lastnike, da bomo lahko še naprej prodajali izdelke.

8. VPRAŠANJA IN PODATKI
Če želite: dostopati, popravljati, spremeniti ali izbrisati vaše osebne podatke, ki jih imamo o vas, vas prosimo kontaktirajte nas